Informace ke konání ICM 2021

07.05.2021 19:22

Plánovaný termín konání 5.-6.6.2021 je stále platný, zda bude proveditelný ovšem rozhodnou vládní protiepidemiologická opatření v ČR. Mezi ty ovšem nepatří jen rozvolnění sportovních aktivit a scházení se většího množství osob, ale také např. otevření služeb, především těch ubytovacích.

Aktuální situaci budeme pečlivě každým dnem sledovat, abychom Vás v co největším předstihnu a zároveň co nejméně unáhleně, informovali o dalších aktualizacích kolem konání. Pokud v původním termínu nebude možné ICM uspořádat, uděláme vše pro to, aby se tento již tradiční mezinárodní turnaj mohl ještě během tohoto léta odehrát. V případě, že by na přesunutí turnaje došlo, budeme Vás samozřejmě všechny včas, i v návaznosti na předchozí bod o nemožnosti konání v prvoplánový termín, informovat.

Další neznámou z pořadatelské strany je situace kolem momentálně probíhající rozsáhlé údržby drah miniaturgolfu. Tu nám časově velmi posunula jak probíhající pandemie, tak velmi nevlídné počasí mnoha minulých týdnů. Je proto možné, že se daná údržba včas nestihne a budeme nuceni turnaj pořádat pouze na betonovém povrchu. Věříme ovšem, že ani taková vada na kráse by Vám neznepříjemnila požitek ze hry v dnešní těžké době.

I tento rok každopádně můžete čekat naši obvyklou pohostinnost, přátelskou atmosféru a hodnotné ceny pro všechny účastníky.

 

Těšíme se na Vás a všem přejeme pevné zdraví!

JT

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz