Zimní příprava v Garstenu slibuje dobré časy pro prvoligový tým

11.03.2018 19:49

(Autor fotografie: Harald Exl, Zdroj: viz. níže)

Ve dnech 24.2.-25.2018 probíhal v rakouském Garstenu otevřený minigolfový halový tunaj, kterého se pravidelně účastní i hráči chebského minigolfového klubu. Tentokrát se za prvním tréninkem po dlouhé zimě vydali členové I. ligy, aby tak rozhýbali svá ztuhlá těla a provětrali balonky. Výprava ve složení: Jan Tvrdý, Jéňa Kadlec, Eva Kadlecová, Marek Nečekal, Jana Nečekalová, František Nečekal st. a Eduard Fikar vyjela již ve středu, protože mimojiné přislíbila účast na zahajovacím bowlingovém turnaji.

Od čtvrtka do pátku pak probíhal intenzivní trénink, spojený se čtvrtečním miniturnajem a páteční návštěvou vyhlášené cukrárny ve Steyru :-)

Samotný turnaj začal v sobotu ráno slavnostním zahájením. Všichni účastníci museli v ten den odehrát 3 kola, což při účasti 145 lidí trvalo dopozdních nočních hodin. V neděli se pokračovalo dalšími dvěma koly a posledního finalového kola se účastnili už jen ty nejlepší hráči, kteří splnili požadovaný limit daný pořadatelem pro jejich herní kategorii, tj. počet úderů na 5 kol.

Chebský tým měl v letošním roce bohaté zastoupení ve finále, když postoupilo 3/4 výpravy:

Jéňa Kadlec v juniorech, ten také svou kategorii celkově vyhrál a svým skvělým výkonem podržel celý chebský tým. Jan Tvrdý a Marek Nečekal v mužích a Eva Kadlecová v seniorkách. A jelikož to byl hlavně trénink na první ligu, nesmíme zapomenout zmínit, že tým TJ MG Cheb (J.Kadlec, E.Kadlecová, J.Tvrdý, M. Nečekal a J. Nečekalová) obsadil 5. místo z 20ti. Nejen, že je to historický úspěch, ale je to i dobrá předzvěst pro nadcházející sezónu, kde naše kroky směřují k postupu do extraligy.

 

EK

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz