Cheb nechal svůj svatostánek vyplenit "žábami"...

15.04.2018 14:41

Chebská neporazitelnost na domácím hřišti je již minulostí. Františkovy Lázně se na nás bodově dotáhly. Představili jsem se v nových dresech.  

 

 

   Do jarní části prvoligové soutěže vstoupil Cheb 8. dubna turnajem na vlastní půdě a na domácím hřišti doposud byl neohroženým týmem - ještě neokusil pocit porážky. V této tradici hodlal pokračovat i nadále a mělo to znamenat i upevnění své vedoucí příčky v průběžné tabulce. Všechny předturnajové indicie i trénink tomu nasvědčovaly, že odhodlání na plný bodový zisk jsou oprávněné. 

  Sestava na nedělní ligu byla stanovena takto: Honza Tvrdý, Jana Nečekalová, Eva Kadlecová, Marek Nečekal a Honza Kadlec. Náhradníkem byl Honza Wolf. Místo slibovaného jarního počasí se dostavil chlad i vítr a tak nové dresy dresy, ve kterých se domácí poprvé představili, byly většinou zakryté pod teplejšími svršky. 

   Úvodní kolo se rozjelo pro domácí poměrně zdařile, jen Honza Kadlec si asi těžko vzpomene  kdy mu na domácím betonu "umřely" pouze dva balonky do jamky, kolo s dvěma esy zkrátka nepamatuje. Celkový součet družstva však byl dobrý, jenže nestačil. Největší soupeř domácích, tým Františkových Lázní nezahrál nijak oslnivý výkon, jenže měl ve svých řadách Dušana Sofku a právě Flanders se ukázal jako rozdílový hráč dne. Jeho famózní výkon 24 vše eliminoval a tak po prvním kole nastal nerozhodný stav, kdy oba soupeři měli 148 úderů a náskok před třetím Radotínem byl 4 údery. 

   Druhé kolo znamenalo pro domácí výsledkové zhoršení, když tentokrát si černého Petra vybral Mára. Oproti rozjezdu jsme ztratili 4 údery a naopak Lázeňáci zatáhli o úderů 5 a znovu především zásluhou zopakovaného výsledku Flanderse. Na vedoucí Františkovy Lázně jsme najednou ztráceli 9 úderů a to už byl výrazný náskok. Tento stav byl velmi nepříznivý, nicméně stále hratelný, ale tahali jsme za podstatně kratší konec. Radotín, který si stále udržoval třetí příčku ztrácel 5 úderů.  Za tímto vedoucím triem byl už podstatný odstup ostatních soupeřů, kteří již neměli nárok na větší bodový úspěch.

   Odhodlání zvrátit výsledek v závěrečném kole domácímu Chebu nevyšel. Nejen že se nepodařilo zaútočit na vedoucí tým, ale potřebné výsledkové zlepšení se nekonalo. Situaci bezpečně kontrolovali Františkovy Lázně a po odehrání poslední dráhy za sebou nechaly průvan o velikosti 15 úderů. Radotín závěrečné kolo také polevil a tak domácí tým nebyl na stříbrné pozici ohrožen útokem zezadu. 

    Druhé místo bylo pro Cheb určitě zklamáním, vždyť poprvé na domácí půdě poznal hořkost porážky. Navíc to bylo umocněno tím, že se mu nepodařilo prodat to, co ve svých schopnostech měl. Místo upevnění vedoucí příčky a bodového odskoku se stalo, Františkovy Lázně na Cheb dotáhly, Cheb je sice stále v čele, ale jen zásluhou lepšího úderového skóre. 

   Individuální kategorie znamenaly pro Cheb opět pódiová umístění. Vítězství Honzy Kadlece v juniorské kategorii překvapením nebylo. Na druhém místě za ním skončil Daniel  Bureš. V žácích byl Kristián Radl na třetím místě před svým sourozencem Kryštofem. Jolana Nečekalová získala třetí místo v žákyních a naše seniorky se seřadily na 2. - 4. místě v pořadí Eva Kadlecová, Jana Nečekalová a Zuzana Placrová. Vítězkou kategorie a nejlepší ženou dne byla naše členka Dáša Hirschmannová.

 

                                                                                                                                                                                                                         H  W

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz