Do první ligy jsme v Tanvaldu vstoupili se 4 chebskými týmy

10.09.2015 14:03

telegraficky: Družstvo žen nenastoupí do extraligy a zahájilo prvoligovou soutěž vítězstvím. V 1. lize startují rovněž žáci, junioři a senioři.

   ilustrační foto: 

 

Na bronzovou medaili z loňského extaligového ročníku již naše ženské družstvo nenaváže. Do nového ročníku již nenastoupí a extraligové příslušnosti se vzdalo po zvážení personální situacea a časové náročnosti. V novém soutěžním ročníku, který odstartoval na Bohemia Tour v Tanvaldu se představilo ženské družstvo TJ MG Cheb v soutěži o level níže - v 1. lize. Vstup do soutěže naše ženy zahájily vítězstvím. Po delší odmlce se také probudili naši senioři, když sestavili družstvo a vstoupili do seniorské ligy. Na první třešničku úspěchu si však musí počkat minimálně do dalšího ligového kola, v Tanvaldu obsadili až na 8. místě. Oddílová budoucnost - naše mládí se v Tanvaldu rovněž zapojilo do prvoligové soutěže. Jak v žákovské, tak juniorské lize vybojovali stříbrné příčky.

   Nejlepší individuální výkon z hráčů TJ MG Cheb dosáhl Ondra Kocum. V nabité mužské kategorii to pro něj znmenalo 8. místo. Na stupně vítězů se probojovala Eva Kadlecová, když získala 3. místo mezi ženami. Jana Nečekalová obsadila druhou příčku v soutěži seniorek. Žákovská kategorie pro nás znamenala dvě podiová umístění v podání Adama Šmída (2.) a Honzy Brabce (3.). Tomáš Cheníček (5.) skončil mimo podiové umístění.

 

Z turnaje nebyla dodána žádná fotodokumentace.

 

H W

 

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz