Na BT ve Františkových Lázních Honza potvrdil, že je Tvrdým soupeřem

08.10.2015 15:00

Ženské družstvo podruhé vyhrálo ligové kolo, senioři získali první body a Honza Tvrdý znovu porazil všechny muže. Taková je bilance z BT Františkovy Lázně. Na Grand Prix v Olomouci zastínil nováček týmu Adam Šmíd oba oddílové kolegy - Mistry Evropy.

vítězné mužské trio: "Iron man , Tvrďák a Funes".

 

   Týden po ligovém openu se Františkovy Lázně staly znovu dějištěm minigolfového dostaveníčka. Tentokrát byla na programu Bohemia Tour a první liga. Oproti předchozímu turnaji nastalo ochlazení a hlášeny byly i srážky. Početné startovní pole nabízelo polemiku, zda se zvládnou odehrát všechny čtyři předepsané okruhy. Avizovaný déšť se přeci jen dostavil a turnaj byl přerušován, ale nakonec se podařilo turnaj dohrát, i když závěrečné vyhlašování probíhalo již za nastupujícího šera. 

   Prvoligovou soutěž ženských družstev ovládly hráčky TJ MG Cheb a navázaly na své vítězství z Tanvaldu. V tabulce soutěže jsou tak na vedoucí příčce s maximálním bodovým ziskem. Svoji reputaci si vylepšilo i seniorské družstvo Chebu, které se oproti úvodní Bohemce prokousalo výsledkovým servisem k lepší příčce a tentokrát to byla 6. pozice. Žákovské i juniorské družstvo Chebu obsadilo druhou pozici za Hradcem Králové. 

   Individuální soutěže se rovněž neobešly bez čelních umístění chebských hráčů. V přímém souboji reprezentačních kolegů a Mistrů Evropy byl úspěšnější Honza Kaldec, který ojeden úder porazil Ondřeje Škalouda. Eva Kadlecová získala v soutěži žen druhou příčku, stejně jako Jana Nečekalová v kategorii seniorek. Dalším Chebákem na podiu byl Adam Šmíd, druhý v žákovské kategorii. Vítěz v kategorii mužú se rekrutoval rovněž z barev TJ MG Cheb. Hoza Tvrdý zopakoval svůj triumf z minulého týdne a i tentokrát nenašel přemožitele. Kompletní výsledkový servis je přiložen níže, stejně jako obrazová příloha z fotografií Václava Vitnera. Tímto turnajem byla ukončena podzimní část soutěžního ročníku západočeské oblasti a nutno podotknout, že stanovené sportovní cíle jsme splnili na 100 %.

 

 

 

Úvodní Grand Prix nové sezony vyhrál nováček chebského týmu Adam Šmíd 

 

   V době pořádání Františkolázeňského Openu se hrála zároven i nejvyšší tuzemská soutěž Extraliga. Do nového soutěžního ročníku, který startoval v Olomouci na na filcovém hřišti, vyslal Cheb juniorské družstvo. Chebští junioři viděli nový extraligový ročník jako velkou šanci k celkovému vítězství v soutěži. S přihlédnutím na svoji optimální sestavu i herní pohodu připočetli i fakt, že soupeřům z Hradce odrostl jejich týmový pilíř do mužské kategorie. Navíc nováček v chebském týmu týmu Adam Šmíd dokazoval, že doplní úderné duo Honza Kadlec a Boris Svoboda. 

   Úvodní Grand Prix nového ročníku však ukázalo, že prognozy vezmou za své a důležité je dění na hřišti. Junioři TJ MG Cheb na Hradecké Orly nestačili a obsadili s odstupem druhé místo. V závěrečném účtování byl nejlepším Chebákem Adam Šmíd, který odehrál své premiérové Grand Prix a v Olomouci to zároveň byl i  jeho první odehraný turnaj na filcovém povrchu. Adam byl nakonec nejen nejlepším Chebákem, ale po vítězném rozstřelu se stal i vítězem juniorské kategorie. Svůj debut v nejvyšší soutěži tak proměnil ve vítězný triumf. 

 

H W

 

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz