ICM Cheb 2015 provázelo tropické počasí, které maratonci zdolali úspěšně

17.08.2015 15:11

 

   O ICM 2015 byla již zmínka v jarní sumáři, zde uvádíme dodatečně ještě pár doplňujících řádků k tomuto turnaji. Blížící se Mistrovství ČR bylo tou nejlepší možnou pozvánkou pro řadu tuzemských hráčů, kteří se v minulosti nezúčastňovali. Minigolfový diář je přeci jen pořádně vyplněný, zejména v tomto období, a tak sii tito účastnící udělali poznámku - účast bude velmi přínosná. Tradičně přijela Dáša Hirschmannová, která dodala opět velmi silného účastníka - tým Definity, Kromě Dáši byli členydružstva Pasi Aho a Christian Fuchs. Tot družstvo se stalo papírovým favoritem turnaje. Nejvzdálenějšími účastníky se stali Dmytrij Pritykin a Anna Pritykina, kteří přicestovali až z Ruska. 

  Počasí, které je vždy alfou a omegou kždého turnaje, nám bylo rovněž nesmírně nakloněné, vyloženě letní až tropicé. Silné a prudké slunce trápilo účastníky zejména na miniatugolové části, kde byl jen minimální prostor pro jakýkoli únik do miniaturího stínu. V sobotní části panovalo prudké vedro, v neděli ráno se po dešti změnilo v dusno a parno. V tomto klimatickém "pekle" však všichni účastníci turnjový maraton absolvovali bez újmy, byť řádně vyčerpaní. Již zmíněné družstvo Infinity se pohybovalo na čelních příčkách. Překvapivě ale o tu vedoucí museli svádět tuhý souboj s chebskými mladíky, družstvem HBO (Honza Kadlec, Boris Svoboda a Ondra Kocum). Obě družstva se o vedení v turnaji přetahovala a o konečném vítěztví Definity rozhodlo až závěrečné kolo. zejména vynikající betonová 23 v podání Dáši. Výkon chebského mládí ocenil po turnaji i člen vítězného týmu Pasi Aho, který zároveň popřál mnoho štěstí oběma juniorům na blížícím se Mistrovství ČR a především Mistrovství Evropy. 

   Turnaj ICM byl vydařený i po organizační stránce, kdy premiéru měl výsledkový online servis. Ten se osvědčil velmi dobře, účastníci turnaje mohli vidět aktuální průběžné výsledky na velkém monitoru.Kromě nich je zároveň mohla sledovat široká minigolfová veřejnost a všichni zájemci ze svých domovů, díky online propojení na webových stránkách.

  Spokojenost byla cítit i z patrona ICM, senátora Miroslava Nenutila, který nás přišel podpořit osobně a zúčastnil se závěrečného ceremoniálu. Zapomenout a poděkovat nesmíme ani dalším naším podporovatelům, Městu Cheb a Karlovarskému kraji. 

Na závěr ještě souhrnné statistiky všech 39 účastníků a 13 tříčlenných družstev.

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz