Junioři z Chebu vítězí na všech frontách

05.09.2020 19:15

V neděli 30.8.2020 začala podzimní část minigolfové sezóny a to turnajem Bohemia Tour, tj. I.liga, v Plzni, do kterého byla vložena soutěž Sportovních akademií Čech. I přes nepříznivé počasí byla účast hráčů hojná a to samozřejmě i díky účastníkům z chebského oddílu.

Za chladného a deštivého počasí vyrazili naši junioři ve složení Jolča Nečekalová, Tomáš Dvořák, Karolína Berenika Cónová a Míra Doucha za titulem Přeborníků země, když jednoznačně převálcovali tým konkurenčního SK Tempo Praha.

K tomu Jolča Nečekalová i Tomáš Dvořák shodně obsadili druhé místo ve svých žákovských kategoriích. Karolína Berenika Cónová žákovskou kategorii ovládla a zvítězila o jeden jediný úder právě před Jolčou Nečekalovou.

V jednotlivcích pak ještě cinkla zlatá medaile Evě Kadlecové v kategorii seniorek a zároveň v absolutní ženské kategorii.
Nutno dodat, že Jéňa Kadlec nezklamal a obsadil jak jinak než čtvrté místo v mužích.

Obdiv ale patří všem Chebákům, kteří za vydatného deště odehráli obě kola a doslova se prošnorchlovali celým turnajem.

Zároveň s I ligou probíhala vložená soutěž Sportovních akademií (SA), která byla z důvodu kovidové pauzy přesunuta z Přeboru země na BT Plzeň. SA je týmová soutěž žáků a juniorů ze svých minigolfových oblastí. Účastnilo se celkem 5 týmů, protože Oblast západních Čech měla postavené hned týmy dva a k chebské radosti skončili oba na stupních vítězů. Družstvo ve složení Jolča Nečekalová, Míra Doucha a Karolína Berenika Cónová obsadilo třetí místo. Družstvo ve složení Jan Kadlec, Tomáš Dvořák a Vít Hakr zaslouženě vyhrálo.

EK

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz