MEZINÁRODNÍ KOMBIMARATON JIŽ POPÁTÉ

08.07.2017 08:54

 

    O uplynulém víkendu 1. - 2. 7. 2017 proběhl v minigolfovém areálu již 5. ročník Mezinárodního kombimaratonu v minigolfu. Kromě domácích hráčů a přespolních františkolázeňských si s chutí přijeli zahrát i hráči pražských klubů a nechyběli ani účastníci ze zahraničí, zejména z Ruska, Itálie, Rakouska, Finska, Švýcarska a Slovenska. Každoročně obliba turnaje stoupá napříč evropskými zeměmi, a tak i letošní ročník měl rekordní účast 43 hráčů z toho 16 zahraničních.

    Letos k nám bylo přívětivé i počasí bez deště či velkých veder. V sobotu se hrálo od 8:00 do 19:00 a i při velké účasti seniorských reprezentantů se podařilo odehrát 6 dvoukol (tj. 6 x miniaturgolf a 6 x minigolf – beton). Časový prostor mezi jednotlivými koly nebyl příliš velký, takže hráči byli neustále na drahách. Jediným možným odpočinkem byla obědová pauza a pak už jen hra do večerních hodin. V neděli se odehráli už jen 3 dvojkola a turnaj byl ukončen kolem 14. hodiny.

    Soutěžilo se v tříčlenných týmech a dále byli hodnoceni jednotlivci v kategoriích muži a ženy.

    V letošním ročníku jsme na vítězných pozicích měli hned několik členů TJ MG Cheb.  Vítězem mužské kategorie a zároveň i celkovým vítězem se stal náš junior Jéňa Kadlec, který porazil i takové esa jako je Josef Vozár, rakušan Harald Exl a fin Pasi Aho. V ženské kategorii si nejlépe vedla Dagmar Hirschmannová a jako druhá se umístila Jana Nečekalová. Eva Kadlecová skončila čtvrtá za rakušankou Jacqueline Helm. Pohárová místa byla připravena pro 15 mužů a deset žen.

Pořadí týmů:

    1. místo - tým Přátelé - ve složení: Harald Exl, Jacqueline Helm, František Nečekal ml.

    2. místo - tým Finita  - ve složení: Dagmar Hirschmannová, Dieter Kaufmann, Pasi Aho

    3. místo - A-tým        - ve složení: Jéňa Kadlec, Eva Kadlecová, Jan Tvrdý

Turnaj byl uskutečněn za finanční podpory města Cheb. Děkujeme.

 

Výsledky a fotogalerie:

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz