Mezinárodní turnaj v Garstenu (23.2. - 26.2.)

04.03.2017 18:15

Po dlouhém "zimním spánku" jsme se mohli již tradičně rozehrát v rakouském Garstenu. Chebská výprava ve složení: Eva Kadlecová, Honza Tvrdý, Marek Nečekal, Franta Nečekal st., Jana Nečekalová, Eduard Fikar, Denis Artamanov a Tomáš Cheníček vyrazila ve čtvrtek 24.2.2017 v ranních hodinách na svou dlouhou cestu. Do Garstenu, zalitého sluníčkem, dorazili před obědem a hned započali s tréninkem, jelikož první turnaj byl naplánován již na čtvrtou hodinu odpolední. Hřiště si připravilo jednu změnu a to nahrazení loopingu za karabach, který byl doslova noční můrou pro všechny zúčastněné.

Ve večerním turnaji se nejlépe z chebských hráčů dařilo Honzovi Tvrdému, který zahrál 70 úderů a na svém premiérovém turnaji v Garstenu tak začal velice dobře.

Pátek byl vyhrazen tréninku před dvoudenním turnajem. Ladila se technika, vybírali líčky, hráli tréninková kola. Pro získání energie byla naplánována odpolední návštěva cukrárny a prohlídka města.

V sobotu v dopoledních hodinách začal turnaj. Z našich řad zahrál první kolo nejlépe Marek, který zahájil 22 údery.

Tento turnaj zahrnuje i soutěž družstev. Náš tým ve složení: Honza, Eva, Jana a finišman Marek, byl po prvním kole na 17. místě a postupně se probojovával výš. Bohužel to ve výsledku stačilo jen na 15. místo.

První hrací den se našim hráčům moc nepovedl a v jednotlivých kategoriích skončili uprostřed listiny. Druhý hrací den se dařilo o něco lépe. Do finále se probojovali oba žáci Denis s Tomášem a Marek. Ten obsadil výborné 17. místo, Honza Tvrdých skončil na 32. místě. Eva Kadlecová obsadila při své premiéře v seniorské kategorii 10. příčku a Jana Nečekalová v kategorii seniorek 2 příčku 6.

Tomáš Cheníček nestačil na svého chebské konkurenta a spoluhráče Denise Artamanova a obsadil 4. místo. Denis zahrál prozatím jeho nejlepší turnaj a obsadil bronzový stupínek.

To byl telegraficky letošní turnaj v rakouském Garstenu.

 

Eva a Honza K

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz