Minigolfový rok 2012 jsme zakončili Vánočním turnajem

27.12.2012 23:55

Po roce jsme si opět zopakovali Vánoce na blátě, takže přestože velkou část dne pršelo/mrholilo dali jsme si dokonce celý minigolfový okruh. Přestože nás bylo méně než obvykle, motivace vyhrát Vánoční turnaj byla pravděpodobně největší za poslední roky, jelikož vítěz si tentokrát odnesl hezký skleněný pohár.

Václav Placr (vlevo) jako vítěz Vánoční turnaje a cenu mu předává předseda TJ František Nečekal st.

 

Oproti loňsku, kdy Völki zahrál 27, tentokrát výkony více odpovídaly více jak dvouměsíční pauze - nejlepším výkonem 34 úderů se blýskla Eva Kadlecová spolu s Vencou Placrem, který si nakonec odnesl onen pohár, jelokož 'zavěsil' přímou při rozstřelu.

Po dohrání jsme se přesunuli do pizérie, kde po taktéž tradičním zhodnocení úspěšného roku 2012 předsedou TJ Františkem Nečekalem st. a STKářem Františkem Nečekalem ml. byli oficiálně vyhlášeni nejlepší z Přeboru oddílu, Chebské ligy a Oddílového žebříčku. Přebor oddílu (konal se 30.září) vyhrál František Nečekal ml. před Honzou Tvrdým a Lukášem Tomanem. Premiérový ročník Chebské ligy (začal v srpnu) suverénně vyhrál František Nečekal ml. před Lukášem Tomanem, který na poslední chvíli v říjnu předstihl Ondru Kocuma. Oddílový žebříček (tak jako prakticky vše v roce 2012) s obrovským náskokem znovu vyhrál František Nečekal ml. před další stálicí - Dášou Hirschmannovou a Honzou Wolfem.

Poslední vítězství na závěr roku a trofej si odnesl Marek Nečekal za vítězství v bowlingu, ke kterému se dopracoval stále se zlepšujícím výkonem. O pár bodů vítězství uniklo Honzovi Wolfovi.

 

Top 10 Oddílového žebříčku 2012:


10. Lukáš Toman

9. Marek Nečekal 

8. Michal Lojka

7. Karel Soustružník

6. Völker Hoyer

5. Jan Tvrdý

4. Jana Nečekalová

Třetí místo obsadil vítěz Přeboru Čech a úspěšný obhájce titulu krajského přeborníka z loňska - Honza Wolf.

Druhá skončila seniorská reprezentantka a současná držitelka titula mistryně republiky Dáša Hirschmannová.

A vyhrál, stejně jako loni, František Nečekal ml. - vítěz tří ze čtyř letošních turnajů Bohemia Tour, vítěz zemského žebříček, který opět posunul rekord v nasbíraných bodech do oddílového žebříčku na 1146 (zvítězil před druhou Dášou o více než 200 bodů).

 

Uplynulá sezóna byla pro klub historicky úspěšná (2 tituly krajských přeborníků, 2 tituly přeborníků Čech, titul mistryně republiky, vítězství ve druhé lize smíšených družstev a vítězství i v první lize smíšených družstev), nezbývá nám než se alespoň pokusit aby rok 2013 byl stejně úspěšný.

 

LT

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz