Návrat do I. ligy se vyvedl, ale o velký úspěch jsme se v závěru připravili sami

08.09.2016 07:26

Prvoligový návrat se Chebským povedl,z poloviny - dělené 2. - 3. místo je úspěch. Vzhledem k tomu, že jsme po celou dobu vedli a o vítězství jsme přišli až ve smolném závěru, je zároveň cítit i určité zklamání.

 

 

   V neděli 4. 9. 2016 se konala první podzimní Bohemia Tour na hřišti ve Františkových Lázních a tentokrát už i za účasti smíšeného družstva TJ MG Cheb, které se tak do I. ligy vrátilo po dvou letech. Většina hráčů si herní systémy vyzkoušela na Open turnajích konaných předchozí týden, a tak už se v sobotním tréninku dolaďovali jen teploty míčků. Nejtěžší úkol měli kapitáni týmů, kteří museli určit hráče a jejich herní pořadí v týmu. Chebské družstvo hrálo v následujícím složení: Ondřej Kocum, Jan Tvrdý, Boris Svoboda, František Nečekal ml. a Jan Kadlec,  náhradníkem byla Eva Kadlecová.

   První start se pro naše barvy vyvíjel od počátku příznivě. Po prvním kole se chebští ujali vedení, o které je připravilo až malé zaváhání v posledním čtvrtém kole. Toho využil domácí tým a vyhrál rozdílem pouhých pěti úderů. Chebský tým se tak musel spokojit s děleným druhým místem spolu s Fortunou Radotín. Povzbuzující do dalších kol je, že chebský tým ukázal, že se s ním musí počítat v bojích o medaile i po tak dlouhé odmlce. Ve svém novém složení dokázal převálcovat lídra I. ligy GC 85 Rakovník.

   Spolu se soutěží smíšených družstev probíhala soutěž i v ostatních kategoriích. V ženské lize došlo k malé obměně týmů, když místo GC 85 Rakovník nastoupil tým 1.MGC Děkanka Praha. Chebské ženy zaváhaly v prvním kole a byť ve čtvrtém kole zdatně finišovaly, již se jim nepodařil smazat vzniklý úderový rozdíl. Obsadily tak druhé místo za domácím týmem z Františkových Lázní. 

O něco hůře se dařilo seniorskému týmu, který obsadil až sedmé místo.

   V soutěži jsme měli i dvě juniorské družstva a jedno žákovské. Všechna obsadila nejvyšší posty.

V jednotlivcích si nejlépe vedli Jan Kadlec, který vyhrál juniorskou kategorii,  Ondřej Kocum, který vybojoval druhé místo v mužích a Milan Kruliš pro změnu druhé místo v seniorech 2. Na stupních vítězů jsme ještě viděli Janu Nečekalovou (3.místo v seniorkách), Evu Kadlecovou (1.místo v ženách), Borise Svobodu (3.místo v juniorech),  Adama Šmída (1.místo v žácích) a Denise Artamanova (2.místo v žácích).

 

E K

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz