Po sedmi letech se letos do Chebu vrátí Mistrovství Evropy seniorů v minigolfu

16.03.2017 00:02

 

 

   Po sedmi letech do Chebu zavítá v srpnu minigolfová elita z celé Evropy, konkrétněji ta seniorská. Dějištěm Mistrovství Evropy seniorů 2017 (SEC 2017) bude minigolfový areál v Břehnické ulici.  Organizátorem této  významné sportovní akce bude domácí oddíl TJ MG Cheb. Poprvé byl Cheb dějištěm SEC v roce 2010 a tenkrát to byl veleúspěšný šampionát. Obě naše reprezentační družstva mužů i žen po dlouhých letech dosáhla na medaiové umístění, které mělo v obou případech bronzovou hodnotu.Velmi blízko k senzační medaili jsme měli i v soutěži jednotlivců. V té době byla ve hře pouze jediná sada medailí a o titulu Mistra Evropy se rozhodovalo až ve vyřazovací fázi KO systému. Nejdále se z čekých hráčů probojoval Petr Vlček, který se probojoval až do semifinále a dosažené 4. místo bylo jeho životním úspěchem. 

   Generálkou na SEC je tzv. Pohár národů (SNC), který se uskuteční v červnu. Narozdíl od SEC zde hrají smíšená družstva, která musí mít v sestavě vždy jednu ženu. O obou těchto významných sportovních akcích budete včas informováni. 

   Výhodu domácího prostředí a dobrou znalost chebského hřiště budou jistě chtít zúročit i naši reprezentanti a zcela jistě nejsou bez reálných šancí zopakovat medailový úspěch z roku 2010.

 

                                                                                                                                                                                                           H  W

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz