Přesvědčivou výhru a oranžové podium předvedli hráči Chebu ve Františkových Lázních

17.09.2015 14:27

 

 

Druholigová mašina TJ MG Cheb A měla zastávku ve Františkových Lázních, kde naložila další přesvědčivou výhru. K vidění byl i oranžový folklor podiových tanců.... 

 

   Po přesvědčivém vítězství v Chebu jsme nastoupili k dalšímu druholigovému turnaji ve Františkových Lázních. Tentokrát jsme měli v týmu absenci o extraligové juniory, kteří současně s námi startovali v Olomouci ve svém úvodním turnaji nejvyšší soutěže. Na našich plánech to však nemohlo nic změnit, přijeli jsme pro přesvědčivé vítězství.

   Sobotní neligový open posloužil na rozehrání a byl velmi dobrou generálkou před nedělní ligou. Každý jsme měli v živé paměti roky ověřený fakt, že františkolázeňský miniatur dokáže darovat i popravit. Naše týmy jsme sestavili v následujícím složení: A: Honza Tvrdý, Eva Kadlecová, Honza Wolf a Ondra Kocum. Záda kryl Vašek Placr. Béčko nastoupilo v této sestavě: Staronová tvář Milan Kruliš, Jirka Gut, Marek Nečekal a Jana Nečekalová. Náhradníkem byl Karel Soustružník.

   Do úvodního kola jsme vstoupili zřejmě až příliš vlažně a nebyl to ten raketový start jako na turnaji v Chebu. Tentokrát byl výsledek družstva pouze průměrný a znamenalo to, že vedení v lize se ujalo o jeden úder chebské béčko. Další dva soupeři Chomutov a Jesenice získali hned na úvod ztrátu za chebským tandemem. Ve druhém kole jsme už navázali na výkon, který odpovídal našemu předsevzetí a znamenalo to zaujmutí vedoucí příčky a devítiúderový náskok před naším B týmem. V této fázi turnaje, po polovině odehraných drah již bylo naprosto jasné, že tuto dvojici již soupeři neohrozí  Třetí okruh se Áčku vydařil nejlépe a byl nejlepším výsledkem ligy. Součet 94 úderů znamenal rozhodující a drtivý odskok před druhým Béčkem...a o vítězství již nikdo nemohl pochybovat. V závěrečném kole jsme již dojeli na "pohodové kilo" a u obou chebských týmů došlo ke střídání. Marek Nečekal odstoupil již po třetím kole ze zdravotních důvodů. Vašek Placr převzal v cílové rovince vítězné otěže, doesoval a své premiérové působení v A týmu proměnil ve 100 % bilanci.

V závěrečném účtování druholigového klání vyhrálo Áčko opět zcela přesvědčivým rozdílem. Nebylo to 51 jako v prvním turnaji v Chebu, ale "pouhých 49 lázeňských". Po podzimní části jsme tak splnili své předsevetí k návratu do první ligy a náskok v tabulce je z kategorie maximálně možných. K tomu všemu máme ještě štít" zásluhou B týmu. 

   Kromě drtivé výhry v lize jsme však dosáhli další bednové loupeže a to v individálních kategoriích. Honza Tvrdý v obou dnech kraloval startovnímu poli mužské kategorie. Stejného výsledku dosáhla i Jana Nečekalová mezi seniorkami. Václav Placr rovněž nechyběl na stupních vítězů mezi seniory 2. V neděli se tam prokousal i Milan Kruliš a tak došlo k málokdy vídané situaci. Mezi vítězným triem byl jen jeden zástupce domácí františkolázeňské bašty. Eva Kadlecová získala jedno první a jedno druhé místo. Když k tomu připočteme ještě další úspěchy Tomáše Cheníčka v žácích a Honzy Wolfa v seniorech, byl víkend ve Františkových Lázních podiovým festivalem hráčů TJ MG Cheb.

 

 

Tabulka druhé ligy po 2. kole 

pořadí tým údery body
1. TJ MG Cheb A 784 10
2. TJ MG Cheb B 884 6
3. Chomutov 914 3
4. Varieté Jesenice 988 3

 

HW

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz