První liga z Rakovníka v reportáži Evy Kadlecové

30.05.2016 18:34

Rakovnické hřiště pod spalujícím sluncem připomínalo Saharu, ale podmínky jsme zvládli a dokázali "upéct" úspěch okořeněný nejedním podiovým umístěním.

 

O víkendu 21. - 22. 5. 2016 se výprava TJ MG Cheb opět vypravila do Rakovníka. Tentokrát se hrála I. liga. Většina ze účastněných už měla natrénováno z předešlého týdne, kdy se v Rakovníku hráli open turnaje. Sluníčko nám o proti openům přálo a na řadu se tak dostaly i opalovací krémy a slunečníky.

Největší boje se očekávaly v ženské lize. Náš tým ve složení Kateřina Jankovičová, Eva Kadlecová, Jana Nečekalová a Zuzana Placrová, však ani tentokrát nestačil na tým z Františkových Lázní a skončil druhý před domácím týmem z Rakovníka.

Ani v žákovské lize se pořadí měnit nebude. Chebští žáci neměli vyzyvatele a kluci si tak rozdělili umístění na prvních třech místech. Vítězem se stal Adam Šmíd. O druhé a třetí místo se rozstřelovali Tomáš Cheníček s Denisem Artamanovem. Na druhém místě nakonec skončil Tomáš Cheníček a třetí Denis Artamonov.

Výborně zahráli i naši senioři Jana Nečekalová, František Nečekal st., Milan Kruliš a Karel Soustružník, kteří obsadili skvělé šesté místo v seniorské lize.

V individuální soutěži chebský tým několikrát obsadil stupně vítězů. Mimo již výše uvedených žáků na medailové pozice dosáhli prvním místem Eva Kadlecová v ženách a Milan Kruliš v seniorech II., Jéňa Kadlec vyhrál juniorskou kategorii a celkově třetí pořadí v absolutních mužích, Daniel Bureš obsadil čtvrté místo v téže kategorii. Překvapením byl i skvělý výkon seniora Honzy Wolfa.

E K

Výsledkový a obrazový servis naleznete v odkazech.

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz