Prvoligový turnaj na pražské Děkance provázela nepříjemná zima

01.05.2016 18:48

Úvodní jarní venkovní turnaj se odehrál v podmínkách hlubokého zimního období. K hlavnímu cíli - nezmrznout a přežít bez zdravotní újmy se podařilo přidat i pár medailových úspěchů.

O víkendu 22. - 24. 4. 2016 TJ MG Cheb opět zasáhla do bojů o vítězství v  I. lize, (tzv. Bohemia Tour,) která se uskutečnila v Praze na Děkance. Jarní počasí nemile překvapilo a předvedlo svůj repertoár. V praxi to znamenalo, že páteční trénink se nesl ve slunečním duchu a v neděli někteří hráči navlékali i rukavice a zimní bundy. Jelikož minigolfové hřiště na Děkance patří mezi těžší, odrazilo se vše i na výkonech našich hráčů.

Barvy žákovského a juniorského týmu vyrazili hájit Denis Artamanov a Tomáš Cheníček, kterým bohužel nedorazil jejich tradiční soupeř z MGC Hradečtí Orli. Jediným soupeřem se tak stalo právě počasí a touha být ten lepší a stát se tak "tahounem" týmu.

Ženský tým ve složení Jana Nečekalová, Kateřina Jankovičová a Eva Kadlecová nastoupil k obhajobě prvenství z Bohemia Tour ve Františkových Lázních a udržení celkového prvního místa v ženské lize. To se prozatím podařilo, a to i přesto, že v turnaji skončily na druhém místě za týmem z Františkových Lázní.

Senioři Jana Nečekalová, Milan Kruliš a Petr Průcha obsadili v seniorské lize 8. místo.

V soutěži jednotlivců si lépe vedla ta ženská část výpravy. Eva Kadlecová obsadila 2. místo a Kateřina Jankovičová 6. místo v ženách a Jana Nečekalová 5. místo v seniorkách. Daniel Bureš obsadil mezi juniory 4. místo  a v kategorii žáků, kde Chebákům nedorazili soupeři, zvítězil Tomáš Cheníček před Denisem Artamanovem.

 

 
EK

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz