Výhra v Rakovníku nás vrátila do boje o celkové zlato !

03.06.2018 19:11

Výsledková houpačka v Rakovníku nás vynesla až na vrchol.  Na Přebor Čech postupujeme z prvního místa.  Boj o zlatou medaili budeme mít ve vlastních rukou !

 

 

   Turnaj Bohemia Tour v Rakovníku byl 5. a zároveň závěrečným ligovým kolem základní části. Padlo zde konečné rozhodnutí o tom, které týmy postupují na finálový Přebor Čech a naopak, které týmy první ligu opustí. Tropické slunečné počasí nabídlo všem účastníkům naprosto rovné podmínky - turnaj byl zkrátka spravedlivým pro všechny a již od prvního kola.

   Tým Chebu A nastoupil do turnaje v sestavě Honza Tvrdý, Honza Wolf, Eva Kadlecová, Marek Nečekal a Honza Kadlec. Náhradníkem byla Jana Nečekalová. Jednoznačným předsevzetím bylo vrátit se do herní a výsledkové pohody a neztratit kontakt na vedoucí tým z Františkových Lázní, který před námi vedl o 1,5 bodu.  Hned v průběhu prvního kola se zasekl Honza Wolf a byl rád, že může střídat. Pohoda ze sobotního tréninku se rozplynula jako pára. Naštěstí ostatní členové týmu zahráli velmi dobře a konečný součet po prvním kole neznamenal pohromu, ale jen hratelnou ztrátu 10 úderů na vedoucí Radotín. Na našeho největšího rivala z Františkových Lázní jsme dokonce získávali jednoúderový náskok. Ani ostatní týmy nehrály bez výrazných chyb, přeci jen bylo znát, že jde o mnoho. 

   Ve druhém kole jsme svůj výkon zopakovali, když tentokrát  se herní pohoda odvrátila od Evy Kadlecové. Herní výkyvy však postihly i další týmy a tak bylo vše stále otevřené. V polovině turnaje jsme sice byli až na kritické 5. příčce, ale se všemi soupeři před námi v úderovém kontaktu. Na Františkovy Lázně jsme ztráceli údery jen dva. 

   Třetí okruh byl naším nejvydařenějším. Součet týmu 119 nás katapultoval na první příčku, o kterou jsme se dělili s Radotínem. Ostatní soupeří ztratili hodně a náš největší rival z Lázní za námi zůstal o 13 úderů. Na závěrečné kolo jsme se tedy dokázali dostat tam, kde jsme chtěli být již od počátku. My jsme se vrátili do herní pohody a naopak u ostatních soupeřů bylo patrné, že každý bojoval sám se svými mraky. 

   Poslední kolo jsme zopakovali náš předchozí výkon 119 a na to již nikdo nedokázal zareagovat. Turnaj plný zvratů nás dokázal pěkně vymáchat v bahně, aby nás pak vzápětí vynesl až na vrchol. Radotín si i přes zaváhání druhé místo udržel a když se těsně pod ním umístily týmy Plzně a Rakovníka, znamenalo to pro nás velkolepý comeback. Františkovým Lázním jsme v Rakovníku "dali 5 bodů" !!. Vrátili jsme se na vedoucí příčku s náskokem 2,5 bodu. Tento návrat nám nabízí vyloženě luxusní postavení před samotným finále. K celkovému vítězství v první lize nám stačí na Přeboru Čech ve Františkových Lázních obsadit druhé místo.  Slovo "stačí" je však velmi záludné. I když máme vše plně ve své moci, bude to ještě velmi těžký závěrečný krok. Uvědomujeme si však, že jsme velmi blízko, nejblíž, co jsme kdy byli. Do finále s námi postupují Františkovy Lázně, Radotín a Tempo. Sestupové příčky zbyly na Rakovník a Plzeň. 

   Rakovnické velkolepé vítězství se rodilo velmi těžce a stálo mnoho sil. Opíralo se o týmového ducha a absolutorium zaslouží dva největší tahouni - Mára Nečekal a Honza Kadlec. Mára získal vynikající 2. místo v soutěži mužů, když musel sklonit hlavu jen před dnes absolutně nedostižitelným Ondrou Škaloudem a jeho rekordem hřiště 76 úderů !!! Honza Kadlec byl vítězný junior. Odvezli jsme si také i "pytel brambor" František Nečekal mladší v mužích, Jolana Nečekalová v žákyních a Eva Kadlecová v seniorkách. 

 

                                                                                                                                                                                                                          H  W

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz