Rekapitulace roku 2013

07.01.2014 23:34

Rok 2013 je již minulostí a začal nám nový úžasný rok 2014, proto se ještě naposledy ohlédneme za tím nejdůležitějším, co se v uplynulém minigofovém roce událo a jak se nám dařilo.

Úspěšné mistrovství ČR: uprostřed vítězná Dáša Hirschmannová a na bronzové pozici další naše členka Jana Nečekalová.

Oddílový žebříček

Na Štěpána kromě toho, že jsme si zahráli tradiční Vánoční turnaj - sice o vítězství tolik nejde, ale mimochodem vyhrál největší mladík v klubu - Karel Soustružník :-) - tak došlo také k tradičnímu vyhodnocení oddílového žebříčku. Ačkoliv letos byly zavedeny určité změny v bodování, tak výsledky nakonec zůstaly tradiční. Díky několika vítězstvím na Openech, vítězství na Bohemia Tour, na Grand Prix a také na Mistrovství ČR s přehledem vyhrála Dáša Hirschmannová. Druhý tím pádem nemohl skončit nikdo jiný než František Nečekal ml., tentokrát s velkým odstupem za prvním místem. Třetí skončila Jana Nečekalová, bronzová medailistka z Mistrovství ČR. Brambora zbyla na Honzu Tvrdého a páté místo na dalšího medailustu z MČR Borise Svobodu.

ICM

Úspěšní medailisté z MČR snad prominou, ale Mezinárodní kombi maraton byl pro klub největší letní událostí. Historického prvního ročníku se zúčastnilo 30 hráčů ze 6 klubů s tím, že rozhodně nejzajímavějším účastníkem byl Dmitry Pritykin až z daleké Moskvy. Výsledkově šlo pro Chebské o velmi povedený turnaj, jelikož obsadili 5 ze 6 individuálních stupňů vítězů a domácí tým více než suverénně vyhrál tříčlennou soutěž družstev.

I. liga

V I. lize smíšených družstev jsme velice těžký úkol - navázat na vítěznou sezonu 2011/2012, což se nám sice úplně nepovedlo, nicméně rozhodně nemůžeme brát bronzovou medaili jako neúspěch. Stále je to pověstná "bedna" a ta pro nás je již 4. umístěním v nejlepší trojce v řadě. Navíc v letošní sezoně, i když jsme mohli rozhodně zahrát lépe, po podzimní části držíme stříbrnou pozici se stejným bodovým ziskem jako vedoucí Tempo Praha.

MČR

Mistrovství České republiky se nám velmi vydařilo, kdy sedm členů výpravy přivezlo celkem 6 medailí, to je úžasný výsledek. Vítězství si opět užila Dáša Hirschmannová v kategorii seniorek, na skvělé stříbro dosáhl Boris Svoboda (kategorie žáci) a žákovský tým (Boris Svoboda, Jan Kadlec, Jakub Lojka), bronzové medaile si odvezli opět Dáša Hirschmannová z KO systému, Jana Nečekalová (kategorie seniorek) a fantastické třetí místo dokázal 'urvat' v žákovské kategorii také Honza Kadlec.

  • https://www.tjmgcheb.cz/news/temer-jedna-medaile-na-jednoho-chebaka/

 

Tímto krátkým souhrnem lze považovat minigolfový rok 2013 za uzavřený a můžeme vyhlížet zajímavé události v roce 2014, mimo jiné druhý ročník ICM 2014.

 

LT

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz