Spanilá jízda

12.07.2012 19:39

Léto je tu, tedy minimálně podle kalendáře, a s ním také poněkud hlušší minigolfové období (zvláště pro ty, co se neplahočí na Moravu na Junior Trophy či mistrovství), a tak byla minulá sobota využita ke "Spanilé jízdě".

Všichni aktivni účastníci jízdy, zleva: Honza Wolf, Aleš Bureš, Honza Tvrdý, Lukáš Toman, Ferda Nečekal, Venca Placr a Tomáš Bureš

 

Tato akce vznikla v hlavě Honzy Wolfa, který ji i zorganizoval (alias vytvořil itinerář, který si každý účastník zodpovědně přečetl :-) ) a jednalo se v podstatě o oslavnou projížďku, zhruba 20 km, na kolech po chebském okolí s několika občerstvovacími zastávkami. Hlavním cílem akce byla propagace TJ MG Cheb jako vítěze letošní první i druhé ligy, což pochopitelně je obrovský úspěch našeho klubu, už jen samotné vítězství v první lize by stačilo na historický zápis, ale navíc ještě vítězství ve druhé lize potvrdilo vzrůstající výkonnostní tendenci v klubu.

V sobotu jsme tak tento náš úspěch poctivě zmiňovali na každé občerstvovací zastávce, navíc jsme zvyšovali povědomí o našem klubu nošením oddílových triček na této akci. Celkově se jednalo o akci povedenou, účastníků mohlo víc o něco málo více jak sedm, ale i tak jsme tvořili nepřehlédnutelný peloton, zvláště pro některé řidiče :-). Otázkou tak už jen zůstává, jestli to byla akce jednorázová, nebo jestli se třeba nejednalo o nultý ročník  dlouhodobější tradice, z principu ,a ostatně i názvu akce, by však bylo zapotřebí znovu nějakou tu ligu vyhrát i v příští sezóně.

 

Účastníci akce (všichni dojeli, tudíž přežili):

Aleš a Tomáš Burešovi, Ferda Nečekal, Venca Placr, Lukáš Toman, Honza Tvrdý a organizátor Honza "Ty jsi nečetl itinerář?!" Wolf

 

Morální podpora na vybraných občerstvovacích zastávkách:

Ondra Kocum, předseda Franta Nečekal, Jolanka Nečekalová a Máca Nečekalová

 

 

LT

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz