TJ MG Cheb pořádala výměnné minigolfové setkání

18.11.2015 20:55

 

 

   O listopadovém prodlouženém víkendu ve dnech 13. 11. - 15. 11. 2015 hostila TJ MG Cheb v rámci výměnného setkání své minigolfové přátele z italského klubu MGC Seis a německého MGC Ingolstadt. V rámci tohoto setkání se odehráli i dva poslední turnaje tohoto roku za účasti 29 hráčů, z nichž každý obdržel účastnický míč s logem setkání. Počasí k nám bylo vcelku shovívané, takže si všichni hráči mohli užít skvělou turnajovou atmosféru a podat své maximální výkony.

   V sobotu 14. 11. 2015 proběhl turnaj s názvem Prezidentská trophy 75. V tomto turnaji bylo každému hráči přiděleno 75 úderů a vítězem byl hráč s maximálním počtem odehraných drah. Vítězkou turnaje se stala seniorská mistryně Evropy Dagmar Hirschmannová, která zvládla odehrát 50 drah. Vzhledem k tomu, že v tomto turnaji se hráči nerozdělovali na jednotlivé kategorie, soutěžili i naši mládežníci spolu s dospělými. Nejlépe se umístil juniorský mistr Evropy Jan Kadlec a to na sedmém místě. V rámci podvečerního programu probíhala i dražba míčků, které věnovali jednotlivý účastníci setkání a její výtěžek byl rozdělen mezi zúčastněné mládežníky na nákup míčků dle jejich potřeby.

   V neděli 15. 11. 2015 se uskutečnila mezinárodní soutěž čtyřčlenných družstev zástupců jednotlivých zemí. S ohledem na nepříznivé deštivé počasí byla zvolena varianta dvou kol s klasickými pravidly minigolfových turnajů. V tomto turnaji jasně potvrdili svou kvalitu zástupci italského MGC Seis, kteří se stali vítězi turnaje. Na druhém místě se umístil tým tří hráčů z MGC Ingolstadt spolu s Pasim Aho (člen STK WMF) také z Německa. Náš nejlepší tým ve složení: Jan Kadlec, Ondřej Kocum, Jana Nečekalová a Marek Nečekal se umístil na třetím místě. Po závěrečném rozdělení pohárů za výkony družstev a jednotlivců bylo výměnné reciproční setkání ukončeno pozdním obědem. Jednalo se o velmi milé setkání a naše TJ doufá, že nastavená přátelská minigolfová utkání budou i nadále pokračovat.

   Setkání proběhlo za finanční podpory Města Chebu, za což jako předsedkyně TJ MG Cheb velice děkuji. Stejně tak bych chtěla poděkovat Městu Cheb za finanční podporu na celoroční činnost a granty udělené v roce 2015. DĚKUJI.

Napsala: Ing. Marcela Nečekalová, předsedkyně TJ MG Cheb

 

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

TJ MG Cheb, z.s. Břehnická 19
Cheb
350 02
+420 722 240 879
OTEVŘENO KAŽDÝ ROK:

vždy od 1.dubna. - 30.září

Po - Pá :        14:00 - 20:00

So :                12:00 - 20:00

Ne a svátky : 13:00 - 20:00

Za nepříznivého počasí zavřeno.

 

Více informací o minigolfovém areálu.

Facebook

Adresa areálu: Břehnická 19, Cheb -> lokalizace v Mapy.cz